جلسه فصلی کارگروه ترجمان و اثرگزاری دانش برگزار شد

1 اسفند 1402
در این جلسه که در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد، راهکارهای ارتقای ترجمان دانش نتایج پژوهش‌های انجام شده مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتر محمد هادی امامت سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، با اشاره به اهمیت ترجمان دانش در ارتقای سلامت جامعه و اثرگذاری نتایج طرح‌های تحقیقاتی گفت: ترجمان دانش، فرآیندی پویا برای به‌کارگیری صحیح از نتایج منتج از طرح‌های تحقیقاتی در جهت ارتقای سلامت جامعه است.

وی افزود: بسیاری از یافته‌های تحقیقاتی به دلیل عدم دسترسی یا عدم درک مخاطبان، به‌درستی در عمل به کار گرفته نمی‌شوند.

در ادامه این جلسه، دکتر زهرا صفایی مدیر اطلاع‌رسانی و شبکه پژوهش دانشگاه، به ارائه گزارشی از وضعیت ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و اقدامات انجام شده در خصوص برگزاری نشست خبری در خصوص نتایج طرح‌های تحقیقاتی با حضور اصحاب رسانه و مجریان طرح‌ها در آبان ماه سال جاری، تهیه موشن‌گرافی و پادکست پرداخت، و افزود: اقداماتی برای ارتقای ترجمان دانش از جمله ایجاد بستر مناسب در جهت ارتباط بین نتایج طرح‌های تحقیقاتی و ذینفعان نیز در حال انجام است.

سایر اعضا نیز به ارائه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.