ثبت نام پنجمین دوره طرح شهید احمدی روشن از 15 مهرماه

15 مهر 1399

با احترام به استحضار میرساند ثبت نام دوره پنجم طرح شهید احمدی روشن از 15 مهر ماه آغاز میشود. دانشجویان کشور در مقطع کارشناسی با معدل بالای 17 و در مقاطع تحصیلات تکمیلی با معدل بالای 18( با در نظر گرفتن ضریب رشته و دانشگاه) و دانشجویان برگزیده آیین نامه پشتیبانی از فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور در سال تحصیلی 1399-1398 و 1400-1399 میتوانند برای شرکت در این طرح ثبت نام کنند. لازم به ذکر است این طرح در راستای اجرایی سازی سند راهبردی کشور در امور نخبگان، به منظور تربیت و آماده سازی نیروهای مستعد و نخبه با رویکرد حل چالش و نیازهای اساسی کشور با هدف: آموزش و افزایش مهارتهای اجتماعی و ایجاد حس خودباوری در دانشجویان مستعد، هدایت دانشجویان مستعد برای حل مساله های راهبردی کشور، ایجاد شبکه دانشجویان دارای توانایی کار گروهی و حل مساله و اعتماد صنایع، دستگاه های اجرایی، مراکز علمی و بخش خصوصی به دانشجویان مستعد اجرا خواهد شد.علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی ar.bmn.ir مراجعه نمایند یا با شماره کارشناسان بنیاد نخبگان استان بوشهر با شماره 33559789 تماس حاصل فرمایند.

تاریخ بروز رسانی:   15 مهر 1399

تعداد بازدید:   ۲